Kukkolaforsen under Julen

Tornedalskt jul

Du börjar med en rykande het glögg på lingon, då traditionella tornedalskt julbord med många specialiteter. Vi har, förutom allt traditionellt svenskt serveras på julbordet, och med en extra stor mängd fisk med många variationer på sik, lax, löja och “nätting”. You’ll avsluta din måltid med kaffe och ett urval av desserter och kakor. Allt omgivet av ljus, kommer du komma i julstämning, enyojing fantastisk mat serveras med en strålande utsikt över forsen.

Tornedalskt jul middag och boende på forsarna

Välkommen att gömma undan efter en intensiv shopping eller arbetsvecka. Bastun är uppvärmd och efter en avkopplande bastu vår Tornedalskta julbord väntar på att avnjutas. Bastu och hotellrum i en stuga vid forsen en natt. Boka online!

Julen bastu!

Den heta, oslagbart alternativ. (för grupper mellan 10-20 personer) Kombinera många bra saker! Tornedalskt jul, Sveriges bästa bastu, avkoppling och underbar utsikt över fins forsar. Kvällen är din och du kan njuta av bastu och god jul inspirerad mat i en avkopplande miljö. På vår terrass, med utsikt över floden och Finland, är det varmvatten fat redo för ett dopp. I relaxavdelningen kan du njuta av mat och dryck under hela kvällen.

Njut julhelgen genom att tillbringa tid i de nordliga områdena – Du kan få billiga biljetter med Bravofly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *